Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с вървенето на бензин

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с вървенето на бензин

Появи се проблем с вървенето на бензин!? 10 дни през големите жеги карах и палех само на газ, смених въздушен филтър, и резултатът е - на бензин работи на 3 цилиндъра и на 900 оборота. Щом включа на газ, проблемът изчезва!?
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1995 129 hp

И мойта кола днеска си сипах бензинец да я покарам малко та като почна едно придърпване.... глъхнене на 6000... чак като поработи 20мин на бензин на празен ход се оправи.Просто тая газ е такова лайно....Пробвай да и сипеш хубав бензин,остави я да постои 20тина минутки на празен ход и покарай,би трябвало да се оправи
    ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
    BMW e39 facelift

Comment

OK, ше пробвам така

Comment

не се подобри много...

Comment

Първоначално публикувано от deli77
          не се подобри много...
          Разкарвай ги тия газови боклуци минавай на диагностика и си оправи колата
          ex: | Fiat Tipo DOHC,Lancia Dedra 2.0 LS,ALFA 155 1.7TS,Lancia Dedra 1.9td SW,ALFA 164 2.0TS,Lancia Delta 1.6i | Fiat Coupe 1.8 16V VFD | Fiat Bravo 2.0 20V HGT |
          BMW e39 facelift

Comment

здравейте колеги, и аз го имам този проблем , НО някой от вас да има някакъв симулатор на комп. като кара на газ.... защото аз нямам и се получават от време на време такива гадости. И също като се свали акумолатора за известно време се поизчиства работата на двг , поне при мен така го виждам.....
            Alfa Romeo 155/1.8TS

Comment

A дали не са ви запушени дюзичките?

Comment

Първоначално публикувано от Abarth
                Първоначално публикувано от deli77
                не се подобри много...
                Разкарвай ги тия газови боклуци минавай на диагностика и си оправи колата
                Аз с газов боклук карах 3 години, дори и сега колата още се движи без проблем Най-интересното е, че никога не е имала такива проблеми
                Ако едно АГУ не бъде сложено както трябва кой тогава е боклука - МАЙСТОРА или КОЛАТА
                Ако една кола с АГУ не се стопанисва правилно кой тогава е боклука
                Хубаво е да се дават крайни решения, но не всички могат да дават х 2лв./л. бензин
                sigpic

Comment

Много си прав Dodo 155, всичко си идва от задкормилното устройство!!!
                  И аз имам газова , монтирана е в сервиз на алфа в италия за което имам документи. Има си всичките му работи дето и трябват , АМА и аз имам тоя проблем от време на време. И там е работата че проблема е на безин а не на ГАЗ .

(пука , пляка - на 2ра 100 и всичко си идва на място) ШЕГУВАМ СЕ
                  Обороти му е майката...

Comment

Хайде да се оплача и аз. Не ще да върви , повече от 225 км не успявам да вдигна на бензин.
                    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Първоначално публикувано от kris11
                      Хайде да се оплача и аз. Не ще да върви , повече от 225 км не успявам да вдигна на бензин.
                      2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                      CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Ма тва на трета ли
                        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

еи газта е хубаво нещо но ако искате да нямате грижи си палете на бензин и покарваите на бензин от време на време
                          Volvo S80 2.0 T5 180hp
                          Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                          Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

Първоначално публикувано от tonov
                            Ма тва на трета ли
                            На 5 та скорост колега Тъкмо я подготвям за излитане
                            Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                            Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Значи газовите системи са си мизерия. Аз карам на газ, защото спестявам пари.

Но как я поддържам (аз съм с газов инж):

1. Наливам Редекс в бензина и карам от време на време на бензин

2. Като почне да тресе си карам дюзите на ултразвук

3. Колата винаги си пали на бензин

По отношение на икономията - писал съм за калоричността на горивата, но като си знам разхода на бензин и на газ, макар и с малко да печеля, то се трупа.

Полудявам в някое задръстване в София да бухам В-пауър. Преди няколко месеца ми свърши газтта и карах 40 минути на бензин - още ме боли сърцето.

Comment

Working...
                              X